Akco van Brakel

Founder & Chief Scientific Officer Cognitive-Edge

Vol enthousiasme deelt Arko van Brakel zijn kennis over ondernemerschap, leiderschap, innovatie, E-Business en vitaliteit. De wereld om ons heen verandert sneller dan ooit van een ME-conomy in een WE-conomy. Volgens Arko is ondernemerschap is het antwoord op heel veel vragen die op ons af komen! Hij stimuleert mensen ondernemend te denken: wanneer je je eigen dromen, ambities en doelen achterna gaat ben je onderweg naar succes!

Arko heeft in zijn ondernemende leven een onwaarschijnlijke combinatie van ervaringen opgedaan: van internet ondernemer tot directeur van leiderschapsinstituut de Baak, van consultant voor een Caribische hotel- en restaurantgids tot schaduwminister in het schaduwkabinet. Van volledig aan de grond tot internet miljonair: Arko heeft het allemaal meegemaakt. Ieder succes, maar ook elke mislukking was voor hem een nieuwe leerervaring. Hij schuwt het dan ook niet zijn mislukkingen openhartig te delen.
Sinds het voorjaar van 2016 is Arko, samen met onder anderen de Braziliaanse ondernemer Ricardo Semler, mede-oprichter en Chief Inspiration officer van het Semco Style Institute.